Matematik

Hjælp til beregning af to ligninger

23. november 2012 af nejvelda

Hej

Jeg har virkelig brug for hjælp til disse to ligninger

((8+5x)/(2))+7x=-5

 

2-((4x-6)/(5))=9

 

I må også gerne bruge andre tal istedet, hvis det er, bare jeg ved hvordan de skal regnes ud. Det er meget vigtigt for mig, skal aflevere

Se vedhæftede fil, hvis det er nemmere :)

På forhånd tak!

Vedhæftet fil: Unavngivetmat.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
23. november 2012 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. november 2012 af peter lind

Det ser ikke rigtigt ud. Gang ligningen med 2


Svar #3
23. november 2012 af nejvelda

resultatet er ellers rigtig :S


Brugbart svar (1)

Svar #4
23. november 2012 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #5
23. november 2012 af hbhans (Slettet)

1) Gang igennem med brøkernes nævnere (hhv. 2 og 5).

2) træk alle x'er over på venstre side af lighedstegnet og alle konstanter over på højre.

3) Træk sammen til venstre og til højre.

4) Divider på begge sider med koefficienten til x.


Brugbart svar (1)

Svar #6
23. november 2012 af PeterValberg

#2

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #7
23. november 2012 af nejvelda

#4

ligning nr. 2 skal give x=-29/4 


Brugbart svar (1)

Svar #8
23. november 2012 af PeterValberg

Ja, klart, jeg "bøffede" lige med fortegnet :-) (shit happens)

sorry :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Hjælp til beregning af to ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.