Matematik

Reducer

25. november 2012 af beat0225 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg kan virkelig ikke reducer og har prøvet alt! vil i ikke nok hjælpe mig??

 

2(3a+b)-4b=

2x-3(1-x)=


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2012 af mette48 (Slettet)

2(3a+b)-4b=       ganger ind i parentesen ved at gange 2 med alle led i denne

2*3a+2*b-4b =    ganger ud

6a+2b-4b =        tæller sammen

6a-2b

2x-3(1-x)=          gang 3 ind i parentesen (gem resultatet i en parentes)

                           hæv minusparentesen

                           tæl sammen


Skriv et svar til: Reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.