Matematik

Hjælp med matematik b

26. november 2012 af mahdi0123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej jeg har brug for hjælp kan i også sætte hvad i gøre ind på en mappe, sådan så at jeg får en overblik er, hvordan man skal gøre det.


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. november 2012 af PeterValberg

a) indsæt x = 6 i forskriften og se om resultatet er større end 75

b) indsæt y = 35 og løs for x (20 er omgivelsestemperaturen, som kaffen aldrig vil kunne blive koldere end)

c) bestem den afledede funktion og derefter indsæt x = 6 i denne

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
26. november 2012 af mahdi0123 (Slettet)

tak skal du have for din hjælp.


Skriv et svar til: Hjælp med matematik b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.