Matematik
Integral areal
Jeg har svært ved at beskrive opgaven så der er billede vedlagt.Ingen funktion er givet og man skal bestemme et bestemt integrale ud fra nogle givne arealer.
Går ud fra at man skal bestemme M2 ved at trække M1 fra integral a-c og man får vel 14, men hvordan bestemmes integral forskriften?
Svar #1
26. november 2012 af mette48 (Slettet)
arealet fra a til c er 22 dette areal kaldes M1+M2
M1 har arealet 36
M1+M2 =22
36 + M2= 22
M2 areal er negativt, da det ligger under x-aksen
regn det selv ud ved at løse ligningen
arealet af M2 er b∫cf(x)dx
Svar #3
26. november 2012 af hbhans (Slettet)
integral(a,b) + integral(b,c) = integral(a,c), dvs. integral(b,c) = integral(a,c) - integral(a,b)
Heraf fås: integral(b,c) = 22 - 36 = -14
Svar #4
26. november 2012 af kidflux (Slettet)
Mange tak. Hvad er hemmeligheden bag at kunne skrive med 'formel format' i textboksen?
Svar #5
26. november 2012 af mette48 (Slettet)
Er det de små 1 og 2 taller der er brugt her du mener?
hvordan vi skriver dem?
Svar #6
26. november 2012 af kidflux (Slettet)
ja men også andre formular tegn, ligesom det man kender i word 'equation' feltet.
Svar #7
26. november 2012 af Andersen11 (Slettet)
#6
Man indsætter matematiske symboler og græske bogstaver ved at vælge dem i Ω-boksen. Man laver indeks og eksponent ved at benytte knapperne X2 og X2 på tekst, der er markeret.
Skriv et svar til: Integral areal
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
