Matematik

Beregn f '(1)

26. november 2012 af laura122 (Slettet)

Hej alle,

Jeg sidder og kæmper lidt med denne opgave, så håber der er nogen der kan hjælpe :)

 

Find f '(1) til følgende:

f(x) = kvadratrod(x) * (kvadratrod(x) - 5)


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

Beregn først den afledede funktion f '(x) for funktionen

f(x) = (√x) · ((√x) - 5) = x - 5·√x


Skriv et svar til: Beregn f '(1)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.