Matematik

Ligning

22. september 2005 af Lemin (Slettet)
4x + 15 = 35 er x=5 eller ??? Er det sandt!!!!

Svar #1
22. september 2005 af Lemin (Slettet)

Jeg spørg fordi Jeg ved noget om det :S Hjælp tak...!

Svar #2
22. september 2005 af Lemin (Slettet)

jeg ikke ved noget om det

Svar #3
22. september 2005 af Lemin (Slettet)

Jeg vil gerne have regnestykket og resultatet

Brugbart svar (0)

Svar #4
22. september 2005 af Waterhouse (Slettet)

Det er rigtigt nok.

Svar #5
22. september 2005 af Lemin (Slettet)

ja men jeg gættede mig frem desværre skrev bare 4*5 = 20 + 15 = 35

Svar #6
22. september 2005 af Lemin (Slettet)

kan jeg godt skrive det det som regnestykke!!!

Brugbart svar (0)

Svar #7
22. september 2005 af Romulus (Slettet)

#5

Du siger 4x+15 = 35, trækker 15 fra på begge sider: 4x = 20, nu finder du x ved at dividere med 4 på begge sider: 20/4 = x, x = 5

Svar #8
22. september 2005 af Lemin (Slettet)

hvilke sider begge !!!

Svar #9
22. september 2005 af Lemin (Slettet)

35 - 15 = 20 og 20/4 = 5??

Brugbart svar (0)

Svar #10
22. september 2005 af Romulus (Slettet)

#8 På begge sider af lighedstegnet, undskyld min dårlige formulering.

Svar #11
22. september 2005 af Lemin (Slettet)

Det gør ikke noget hehe..!

Svar #12
22. september 2005 af Lemin (Slettet)

Er det ikke korrekt !!! 4x + 15 = 35 35 - 15 =20 og 20/4 = 5 X=5

Svar #13
22. september 2005 af Lemin (Slettet)

hvad med x + x + 3x = 50 Er x= 12,5??

Brugbart svar (0)

Svar #14
22. september 2005 af Waterhouse (Slettet)

Ved ikke helt hvad du mener. En korrekt opskrivning kunne være:

4x + 15 = 35
<=>
4x = 20
<=>
x=5

Svar #15
22. september 2005 af Lemin (Slettet)

ok..! hvad med den anden opgave!!!

Svar #16
22. september 2005 af Lemin (Slettet)

Mangler kun den sidste :)

Brugbart svar (0)

Svar #17
22. september 2005 af Romulus (Slettet)

#13

Nej, det korrekte svar er x = 10, du har 5x = 50, her isolerer du x ved at dividere med 5 på begge sider af lighedstegnet, så x = 10

Svar #18
22. september 2005 af Lemin (Slettet)

x+ x + 3x = 50 x=10 hvordan?? jeg har 3x = 50 50/3 = 16,6666667??!?!

Brugbart svar (0)

Svar #19
22. september 2005 af Waterhouse (Slettet)

x + x + 3x = 50
<=>
5x=50

Svar #20
22. september 2005 af Lemin (Slettet)

hvordan kan I få det til 5 når der står 3 :S

Forrige 1 2 Næste

Der er 21 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.