Matematik

procent

27. november 2012 af wittenjohan (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Spørgsmålet lyder sådan her : 0,5 procent af 400 kr er det ikke 0,5 * 400 / 100 som giver 20?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2012 af Kulka1 (Slettet)

2.


Svar #2
27. november 2012 af wittenjohan (Slettet)

hvor mange ganee er det nu man skal rykke komma? 2 eller 3


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. november 2012 af tafi (Slettet)

Du skal rykke kommaet 2 gange - 1 gang for hvert 0 kan man sige...


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. november 2012 af SuneChr

0,5% = 1/2% = (1/2 ) /100  = 1/200

1/200·400 = 2


Skriv et svar til: procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.