Engelsk

Hurtige engelsk oversæt

28. november 2012 af JulieHjortshøjSørensen (Slettet) - Niveau: 9. klasse

1: Det er den almindelige mening, at det er dyrt at bo i London. 

(Almindelig skal være oversat til en af dem her: Common, usual eller ordinary) 

2: Almindeligvis er toget forsinket

(Samme som ovenover)

3: Børnene opførte sig helt almineligt

(samme som oven over)  

 

Er i tvivl med dem her, og ved ikke rigtig hvordan jeg kan sætte sætningen sammen, og hvilket ord jeg skal bruge. Håber der er nogle der vil hjælpe :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. november 2012 af poppilop (Slettet)

1 = common

2 = usual eller usually

3 = ordinary


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. november 2012 af Stygotius (Slettet)

1.  "Living in London is commonly known to be expensive". eller  "It's common knowledge that living in London is expensive."

2.  "Usually the train is late".

3.  "The children behaved quite normally / as usual"  (NB. "almindeligt")


Skriv et svar til: Hurtige engelsk oversæt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.