Matematik

Rundt i terrænet. 4,7 Angiv ligning.

02. december 2012 af natashabirch (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg skal have lavet det her om til en ligning - hver gang T bliver 5 mindre bliver C 8 mindre når V er 16

 

Skriv hvis i skal have mere forklaring om opgaven :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2012 af PeterValberg

Er det hele opgaven ?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
02. december 2012 af natashabirch (Slettet)

Jeg skal bare lave det om til en ligning.
Men jeg tænker det er lige meget hvad det står for? :)

T = den målte temeratur i grader

C = den følte temeratur i grader

V = vindhastighed i m/s

V er på 16 m/s. Når T er på 0 grader er C -18 grader. Når T er på -5 grader er C på -26 grader. Hver gang T bliver 5 mindre bliver C 8 mindre. 

Hjalp det? :)

 


Svar #3
02. december 2012 af natashabirch (Slettet)

Nogle der kan hjælpe? Det haster 


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. december 2012 af PeterValberg

C(T) = (8/5)·T -18    (når V = 16 m/s)

Se eventuelt her: [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #5
03. december 2012 af natashabirch (Slettet)

Mange tak!!! :)

Skriv et svar til: Rundt i terrænet. 4,7 Angiv ligning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.