Matematik

Hjælp med ligning

03. december 2012 af d0x (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogen de rkan hjælpe mig med disse ligninger ? :)

 

1). 6*x^-0.2=10
2). 7^x=7


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2012 af PeterValberg

 

2) x = 1    da 71 = 7

ellers:

7x = 7
x·ln(7) = ln(7)
x = ln(7)/ln(7)
x = 1

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. december 2012 af NejTilSvampe

1) 

Del med 6 på begge sider

opløft begge sider i -1/0,2 = -5 potens.

2)

Hvor mange gange skal du gange 7 med for at få 7?


Skriv et svar til: Hjælp med ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.