Matematik

Hjælp til trigonometri..

03. december 2012 af madas (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa derude jeg har et problem med en program som hedder ti nspire og ved ikke hvordan man skal bruge den til trigonometri opgaver og ville høre om nogen som har forstand på programmet og kan sige hvordan det på npsire og sådan noget.

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2012 af hesch (Slettet)

Du kan google manualen. Læs den.

Dit spørgsmål er meget bredt formuleret.


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. december 2012 af Sl3pP1 (Slettet)

Ellers tag et kig på wordmat som er en udvidelse til word, men den lærer du ikke noget af.

Youtube er et godt sted at søge efter videoer til brug af nspire-softwaren. Der er mange gode eksempler derinde. Ellers som #1 siger - der er 4-5 forskellige manualer til lommeregneren (hvis software jo er det samme)


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. december 2012 af PeterValberg

#0 hvad er det helt præcist, du skal have TI-nspire til at løse for dig ?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
04. december 2012 af madas (Slettet)

#3 Jeg vil gerne vide hvordan man kan bruge formlene i trigonometri. f.eks. noget med sinusrelationen. osv.

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. december 2012 af Sl3pP1 (Slettet)

Du kan f.eks. bruge solve(fomlen her,variable der skal findes her) og indsæt de værdier du kender i formlen. Gem eksempelvis de eksakte værdier i andre variable og indsæt dem i formlen.


Svar #6
05. december 2012 af madas (Slettet)

#5,

Kan du komme med en eksempel så jeg kan hvordan man gør?


Brugbart svar (0)

Svar #7
06. december 2012 af Sl3pP1 (Slettet)

Det afhænger igen af hvad du vil have regnet. Kom med et regnestykke eller en ligning.

Men et eksempel

Din vinkel A er 67 º, a er 6,5 cm, vinkel B er 36º og du bliver spurgt til siden b.

Så med sinusrelationen har du her at sin(67)/6,5 = sin(36)/x.

For at løse den direkte med solve skriver du:

solve(sin(67)/6.5=sin(36)/x,x)

så skulle den gerne svare med 

x=4.1505529553393


Svar #8
06. december 2012 af madas (Slettet)

tak for hjælpen:)


Skriv et svar til: Hjælp til trigonometri..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.