Matematik

Reduktion af brøk

05. december 2012 af Apaas (Slettet)

8*p*q3/2*p*q = ?

4*q3?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2012 af LubDub (Slettet)

(8 • p • q3)/(2 • p • q) ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. december 2012 af nielsenHTX

der gælder at am*an=am+n og 1/am=a-m

8*p*q3/(2*p*q)=4*p1-1*q3-1=4q2


Skriv et svar til: Reduktion af brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.