Matematik
Ligning
29. juli 2002 af
SP anonym (Slettet)
1,5 X + 0,93Y = 103,9
Hvad er X og Y?
Hvad er X og Y?
Svar #1
29. juli 2002 af SP anonym (Slettet)
Du kan ikke angive en entydig løsning for både X og Y. Du kan derimod udtrykke den ene variabel ved den anden, altså
X= (103,9-0,93Y)/1,5,
og
*** Y= (103,9-1,5X)/0,93.
Mængden af løsninger (X,Y) er altså linjen med forskriften ***.
X= (103,9-0,93Y)/1,5,
og
*** Y= (103,9-1,5X)/0,93.
Mængden af løsninger (X,Y) er altså linjen med forskriften ***.
Skriv et svar til: Ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
