Matematik

Write as a single power of 3

11. december 2012 af malthebarrett (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hi im a student at Niels Brock HHX at kultorvet and at the moement we are dealing with radicals and exponents(kvadratrødder og eksponenter

 

Write as a single power of 3:

1/9√3 ( one over 9√3)

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2012 af Andreww (Slettet)

Hint 1: 9 = 32

Hint 2: √3 = 31/2

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. december 2012 af Andersen11 (Slettet)

Benyt potensregneregler til at reducere

1/(9·√3) = 1/(32·31/2) = ...


Skriv et svar til: Write as a single power of 3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.