Matematik

udregn side i trekant med en stigning på 21%

12. december 2012 af silnul (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej

 

Hvordan regner man følgende opgave

 

hvor meget er man kommer højere op når der syklet 400 m (den side i trekanten som hedder AB) på Kiddevej med en stignng på 21%

 

AB = 100 m

BC = 21 m

AC= 97,8m

Vinkel C = 90

 

Mange tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2012 af hesch (Slettet)

Når du har cyklet 100m, er du kommet længden af BC højere op ( 21m ).

 


Skriv et svar til: udregn side i trekant med en stigning på 21%

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.