Matematik

lidt svær trigonometri

12. december 2012 af cecilied34 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej SP

Jeg sidder med denne opgave, som jeg ikke ved hvordan jeg skal løse. Kan I forklare mig det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2012 af mathon

 

            sin(A) = 5/7

            A = sin-1(5/7)

 

 

           T = (1/2)•5•|AC| = 25

 

 

 

          |BC|2 = 72 + |AC|2 - 2•7•|AC|·cos(A)  = 72 + |AC|2 - 2•7•|AC|·√(1 - (5/7)2)


Svar #2
12. december 2012 af cecilied34 (Slettet)

Jeg forstår godt dine første to udregniger, men jeg er ikke helt med på hvad du gør i den sidste?


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. december 2012 af mathon

 

                      cos(v) = √(1 - sin2(v))


Skriv et svar til: lidt svær trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.