Matematik

reducer

14. december 2012 af bobop (Slettet) - Niveau: B-niveau

(a ^ 7 * a ^ -2) / (a^4)
 

Jeg har fået hjælp så langt:

a7 · a-2 / a4 = a7 · a-2 · a-4 = a7-2-4 = a^1

Men er det facit?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2012 af mathon

     

                                                 (a7 a-2) a-4 = a7+(-2)+(-4) = a1 = a


Svar #2
14. december 2012 af bobop (Slettet)

Tak.. 


Skriv et svar til: reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.