Matematik

Beregn når a = 4 og b = -2

16. december 2012 af kisser381 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg har fået en opgave som lyder:

a = 4 og b = -2

4a : 2b 

 

Håber der er nogen  som kan hjælpe :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2012 af LubDub (Slettet)

du sætter 4 ind på a's plads og -2 ind på b's plads, så:

 

4a : 2b = (4 • 4) : (2 • (-2)) = ..


Svar #2
16. december 2012 af kisser381 (Slettet)

men hvad så for så har jeg jo 16 : (-4) 


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. december 2012 af mette48 (Slettet)

gang med -1 i tæller og nævner

del -16 med 4


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. december 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja, det er korrekt. Regn nu selv færdig 16 : (-4) = - (16 : 4) = ...


Svar #5
16. december 2012 af kisser381 (Slettet)

Okay, tak :)


Skriv et svar til: Beregn når a = 4 og b = -2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.