Generelt

sætnings analyse

16. december 2012 af lotteBrita (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvordan vil I analyser denne sætning

 

Den røde bil var populær, men den grønne bil kunne ingen lide 

 

:)


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. december 2012 af jonasdj93 (Slettet)

Den røde bil = subjekt / grundled
var = verballed / udsagnsled
den grønne bil = subjekt / grundled
kunne = verballed / udsagnsled
ingen = objek / genstandsled

Substantiver (navneord): Bil.
Verber (udsagnsord): Var, kunne og lide.
Adjektiver (tillægsord): Røde og grønne.
Pronomener (stedord): Ingen.
Konjunktioner (bindeord): Men.
Artikler (kendeord): Den.


Skriv et svar til: sætnings analyse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.