Matematik

Bestem f'(x0), når f(x)=3x+4

16. december 2012 af Cerebrum (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej matematikker der ude

Jeg har et problem med at løse følgende funktion som lyder:

Bestem f'(x0), når f(x)=3x+4

Være sød at fortælle hvad du gør

Mange tak på forhånd

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2012 af peter lind

differentier funktionen. Hertil skal du bruge at (xn)' = n*xn-1.

Erstat x med x0


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. december 2012 af PeterDL (Slettet)

Hvad er dit punkt hvor x0 indtræder?


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. december 2012 af LubDub (Slettet)

 og husk, at       f(x) = k                f '(x) = 0         hvor k∈R


Svar #4
16. december 2012 af Cerebrum (Slettet)

Mange tak for svaret Peter, men kan du vise mig det med tal, altså med selve opgaven jeg er lidt lost.

tak på forhånd

 


Svar #5
16. december 2012 af Cerebrum (Slettet)

hov sorry x0=2


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. december 2012 af mathon

                 f(x) = 3x + 4

                 f '(x) = 3  for ∀x

                 f '(2) = 3

                


Svar #7
16. december 2012 af Cerebrum (Slettet)

Mathon du bare en helt. men hvad er dette tegn ∀? forstår det ikke ?

 


Brugbart svar (0)

Svar #8
16. december 2012 af mathon

 

                f '(x) = 3  for ∀x    =     f '(x) = 3  for alle x


Brugbart svar (0)

Svar #9
16. december 2012 af nielsenHTX

#8 ∀ betyder for alle ikke bare alle


Svar #10
16. december 2012 af Cerebrum (Slettet)

Jeg håber ikke jeg er vild forstyrrende men jeg forståt det are ikke. Hvordan kan du få x0=2 i f(x)=3x+4 til at give 3 ?

 


Brugbart svar (0)

Svar #11
16. december 2012 af hbhans (Slettet)

Hvis f(x) =3x + 4, så er f'(x) = 3, dvs uafhængig af x. Ligegyldigt hvilket x man tænker på bliver resultatet 3.


Skriv et svar til: Bestem f'(x0), når f(x)=3x+4

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.