Matematik

Trigonometri

18. december 2012 af chrisiscool12 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hey har brug for hjælp til en opgave, som jeg er lidt usikker om.

For at bestemme den vandrette afstand mellem punkterne A og B, der ligger på hver sin side af en meget høj bakke, vælges et punkt C, hvis afstande til A og B kan måles. Beregn den vand-rette afstand mellem A og B, når AC=252m, BC=210 M og <ACB=63,4°


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. december 2012 af peter lind

Lav en tegning. Brug cosinusrelationerne


Svar #2
18. december 2012 af chrisiscool12 (Slettet)

Tak, jeg har fundett ud af det :)


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.