Matematik

Hjælp! Procentregning

19. december 2012 af MikkelGG (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hejsa!

Er stødt på en opgave i en aflevering til imorgen, som jeg ikke helt kan finde ud af. Håber i kan hjælpe!

Opgaven lyder således:

Fra år 2000 til år 2005 faldt befolkningstallet i Rusland fra 147  millioner til143 millioner mennesker. Hvor mange procent er den russiske befolkning aftaget  på disse 5 år?
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. december 2012 af mathon

                               fald i befolkningstal 4 mio

                               relativt fald = 4/147

                               relativt fald i procent = (4/147)•100% = 2,72%


Svar #2
19. december 2012 af MikkelGG (Slettet)

Mange tak :) 


Skriv et svar til: Hjælp! Procentregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.