Debat

3 Fag?

21. december 2012 af bummelumbumbum - Niveau: Universitet/Videregående

Hej allesammen!

Jeg sidder og tænker lidt på hvad jeg skal studere, og så endte jeg med at kigge lidt på au.dk. Jeg har altid interresseret mig for matematik/fysik/datalogi, og overvejer at blive gymnasielærer.

Astronomi findes kun som en kandidatuddannelse, der kræver at man har en bachelor i fysik. Jeg kom til at tænke på, om man stadigvæk kan få et ekstra fag som tilvalg, når man allerede har to fag?

Altså, kan jeg tage en bachelor i fysik og en kandidat i astronomi med tilvalg i f.eks. datalogi? Hvis jeg kan det, ville det give fantastiske muligheder for at blive gymnasielærer (hvis man har studeret datalogi, kan man undervise i datalogi, informationsteknologi, IT, multimedier og programmering, samt man kan nok også undervise i it/robotteknologi som teknikfag (plus, at jeg kan undervise i fysik/astronomi)).


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. december 2012 af Hexaemeron (Slettet)

Hej!

Jeg kender to lærere fra de to gymnasiale institutioner jeg har gået på, der har undervisningskompetence i 4 beslægtede fag, nemlig Fysik, Astronomi, Matematik og Datalogi

De er dog begge to over 40, så det er måske ikke muligt mere. Jeg vil dog tro, at du kan vælge at læse Fysik med Astronomi som studieretning (Mulighed på AU i hvert fald) og derudover kan du jo så vælge et almindeligt tilvalg i eksempelvis datalogi.

Hvis man vil have flere fag, kan man evt. læse et nyt sidefag efterfgølgende gennem Åbent Universitet.

Kig her: http://phys.au.dk/uddannelse/info-til-ifas-studerende/tilvalg-og-studieretninger/studieordning-2012/


Skriv et svar til: 3 Fag?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.