Matematik

Areal udspændt af to vektorer

23. december 2012 af BørgeD1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, nogle der kan hjælpe mig med denne opgave eller give mig en formel, der kan bruges?

Opg: Bestem arealet af det parallelogram, der er udspændt af vektor b og vektor a

vektor a = (2 over 4) og vektor b = (-1 over 5)


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. december 2012 af mathon

 

                      Areal = | det(a,b) |


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. december 2012 af PeterValberg

FriViden.dk har en række gode videoer om vektorer i planen (2D) [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Areal udspændt af to vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.