Matematik
Trekant
25. september 2005 af
60dværge (Slettet)
I en trekant ABC er A = 35 grader, B = 20 grader og c = 4.72
Beregn de to maglende sider
Beregn længden af højden fra C til siden AB
Hvordan laver jeg den?
Beregn de to maglende sider
Beregn længden af højden fra C til siden AB
Hvordan laver jeg den?
Svar #1
25. september 2005 af iB (Slettet)
Brug sinus eller cosinusrelatioen, og så har du pludselig bare en ligning med en ubekendt. (eller er der noget jeg har overset?)
Skriv et svar til: Trekant
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
