Kemi

n(CI^-) stofmængde indhold

29. december 2012 af marobbi1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej :)
 

Jeg skal finde ud af hvor meget stofmængde n(CI^-) indeholder. Hvordan finder man frem til det?


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. december 2012 af Cerebrum (Slettet)

Man kan finde stofmængden ud fra to oplysninger. Enten n=m/M, hvor m er massen af stoffet og M er den molarmasse(aflæses fra det periodiske system), eller n=c/V hvor c er stofmængdekoncentrationen og V er volumen af stoffet.

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. december 2012 af mathon

korrektion

                        ... eller    n = c V    hvor c er stoffets molaritet og V er opløsningens volumen.


Skriv et svar til: n(CI^-) stofmængde indhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.