Fysik

Konklusion på transformation & distribuering

05. januar 2013 af LouiAnd26 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg er i gang med en fysik aflevering om Transformation & distribuering

Afleveringen handler om effekttab, transformator ligningen, transformator 

Men jeg kan ikke finde ud af hvad jeg skal skrive under konklusion, nogen der evt. kan hjælpe med det lille problem? 

På forhånd 1000 tak! 


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. januar 2013 af Martinen (Slettet)

En konklusion er en sammenfatning af det du har skrevet i analyse og diskussionsdelen. Dvs., du må ikke tilføje noget nyt i den.


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. januar 2013 af hesch (Slettet)

Du skal gerne kunne konkludere, at effektabet ( ledertabet ) bliver mindre, når man distribuerer energi over større afstande ved højspænding, i stedet for lavsænding, idet du her overfører mindre strøm ved samme effekt. ( P = R * I2 )

Ellers er der noget du har glemt i din analyse.


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. januar 2013 af mathon

 

    da
               Ptab = R•I2    hvorfor I ønskes nedbragt ved Eel transport over større afstande

     med transformation

              Ptab = R•Is2 = R • ((Np/Ns) • Ip)2 = (Np/Ns)2 • Ip2              Ns>>Np
           

 


Skriv et svar til: Konklusion på transformation & distribuering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.