Kemi

Omregning

06. januar 2013 af Elskerfarver (Slettet)

Hvordan kan 

0,0140 mg/100 mL

blive til

0,140 mg i 1,0 L


Brugbart svar (2)

Svar #1
06. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Forlæng brøken med 10.


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. januar 2013 af trunzze

Når man omregner mL til L dividere man med 10-3 mL/L 

 

Derfor:

(0,0140 mg /100 mL) / 10-3 mL/L

0,0140 mg * / (100 mL * 10-3 mL/L)

0,0140 mg * 0,1 L = 0,140/L (det samme som 0,140 mg i 1 L)

 


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Man dividerer med 10-3 L/mL , og derved kommer det til at passe.

Eller

0,0140mg / 100mL = 0,0140mg / 0,1L = 10·0,0140mg/L = 0,140mg/L


Skriv et svar til: Omregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.