Matematik

Bestem f'(x)

06. januar 2013 af hæhæhæhæh (Slettet) - Niveau: B-niveau

Bestem f'(x):
f(x)=x^2-8x

 

nogen der kan hjælpe med at regne f' ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2013 af 123434 (Slettet)

Er det ikke noget med:

f'(x)=2x-8

Long, long, time ago siden, jeg har løst sådan en opgave.

 


Svar #2
06. januar 2013 af hæhæhæhæh (Slettet)

hvordan har du så gjort det?

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. januar 2013 af PeterValberg

#1 jo, det er korrekt

#0 benyt følgende regel på alle led

 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
06. januar 2013 af hæhæhæhæh (Slettet)

#3


er du mulighed for at du kan skære det helt ud i pap, for mig :)

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#4

Differentier hvert led i funktionen ved at benytte den generelle formel i #3.

(x2 - 8x)' = (x2)' + (-8x)' = ...


Skriv et svar til: Bestem f'(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.