Matematik

differentialkvotienter - afledede funktion

07. januar 2013 af myself1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

haster!!!

plz hjælp mig har brugt så meget tid på at løse denne opgave .. håber i vil hjælp:

f(x)=x^2+(√x)/5


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2013 af nielsenHTX

brug at (axn)'=anxn-1 og at √x=x1/2


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. januar 2013 af JG0005 (Slettet)

se hjemmesiden: http://www.e-formel.dk/view/Differentialkvotienter-og-stamfunktioner


Svar #3
07. januar 2013 af myself1 (Slettet)

Jeg skal udregne den uden lommeregner eller lign. Har svært ved at sætte den ind i formlen :(

Svar #4
07. januar 2013 af myself1 (Slettet)

Hvad står "at" for ?

Brugbart svar (0)

Svar #5
07. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#3

Benyt, at

f(x) = x2 + (1/5)·x1/2

Differentier hvert led for sig ved hjælp af formlen i #1.

#4

I hvilken sammenhæng forekommer "at" ?


Skriv et svar til: differentialkvotienter - afledede funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.