Kemi

puffer

07. januar 2013 af Saraah91 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Nogen der kunne hjælpe?

Der er fremstillet 1 L af et puffersystem bestående af HOCl og NaClO med [HOCl] = 0,200 M og
[ClO−] = 0,160 M.
1) Beregn pH i dette puffersystem.
Der tilsættes nu 60,0 mL 1,00 M NaOH til det ovenstående puffersystem.
2) Beregn pH efter tilsætningen af NaOH.

 

Hvad er elektronkonfigurationen af Al3+?

hvad er antalet af kvantetal med orbitallet n=3?

er det 1?3?5?7?9?


Svar #2
08. januar 2013 af Saraah91 (Slettet)

hvad med de 2 nedstående spørgsmål?


Skriv et svar til: puffer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.