Matematik

dm2 om til cm2

08. januar 2013 af belle1997 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej folkens

jeg sidder lige fast med en opgave, som har med rumfang at gøre.

det lyder sådan.

G=151,5 dm2 og H=127cm

jeg vil gerne have H til at blive til dm2 men hvordan

 

hvis i kan hjælpe vil det være super fedt :-)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2013 af MeMina (Slettet)

2 sek, det første G er areal.. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

H er en længde givet i cm; den kan omregnes til dm, ikke til dm2 .

Benyt, at 1dm = 10cm . Divider talværdien for H med 10.


Svar #3
08. januar 2013 af belle1997 (Slettet)

okay,

tusind tak begge to for at skrive et brugbart svar :-)


Svar #4
08. januar 2013 af belle1997 (Slettet)

ja ,Memina

G= grundfladsarealet :-)


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. januar 2013 af mathon

         
                 1 dm2 = (1 dm)2 = (10 cm)2 = 102 • cm2 = 100 cm2        (uden gangeprik)


Skriv et svar til: dm2 om til cm2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.