Matematik

Hjælp til beregning af vektor

09. januar 2013 af Figes (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Har en 3X3 matrix 

A =
  1  0  1
  1  0  1
  1  0  1

 

Se resten af opgaven som er vedhæftet. Hvordan beregner jeg u ?

                                

                                


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. januar 2013 af peter lind

Brug at A*u = 0


Svar #2
09. januar 2013 af Figes (Slettet)

Jeg ikke helt sikker på hvordan jeg løser denne


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. januar 2013 af peter lind

A2*u = A*A*u = A*0 =


Svar #4
10. januar 2013 af Figes (Slettet)

Men hvori finder jeg så hvad u er?


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. januar 2013 af peter lind

Du skal ikke finde u. Du skal finde faktoren på u


Skriv et svar til: Hjælp til beregning af vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.