Matematik

Bestem løsningsmængden i følgende ligninger

12. januar 2013 af Mra9 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Bestem løsningsmængden i følgende ligninger

a) (x-3)2=4

B) (x+2)2=3

C) (x-7)2= 0

D) (x-7)2 = -7

e) 7(x-2)2=21

f) 5(x+3)2= 0


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2013 af SuneChr

a) B) e)  Benyt   x2 = h  ⇔  |x| = √h

C) f)      Benyt 0-reglen

D)         Kvadratet på en størrelse kan ikke være negativ indenfor de reelle tal.


Skriv et svar til: Bestem løsningsmængden i følgende ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.