Matematik

Tricky matematik opgave om vektor

13. januar 2013 af Chochang (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg har siddet og grublet over denne opgave uden held, er der nogle der kan hjælpe mig :)

b = [[1][-1]]

Det oplyses at bc = [[t^(2)-t+7][1]]. Bestem t så b er vinkelret på AC.

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Prøv at formulere hele opgaven. Hvad er AC? Menes der bc? Vær omhyggelig med at skelne mellem punkter og vektorer.

To vektorer a og b er vinkelrette på hinanden, hvis ab = 0 .


Skriv et svar til: Tricky matematik opgave om vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.