Matematik

ligning

13. januar 2013 af iman (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej:

der er givet en funktion f(x) = 2x+cosx 

og jeg skal løse ligningen når f(x) = 4 

er der nogen der kan hjælpe mig lidt igang med denne ligning? 

Jeg ved ikke helt hvad jeg skal gøre med cosx , når jeg isoler`. 

 

på forhånd tak ; 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2013 af nielsenHTX

brug et CAS-værktøj.


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. januar 2013 af SuneChr

Man konstaterer, at f '(x) > 0 for alle x ∈ R .

Der er da netop én løsning.

x = 2,3521


Svar #3
13. januar 2013 af iman (Slettet)

Mange tak for hjælpen ;)


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.