Matematik

Problem med integration

17. januar 2013 af Figes (Slettet)

Se vedhæftede fil.

 

det rigtige svar 3.2 er 4

 

i 3.3 er det 2

Hvordan kan det være at man kan beskrive integralet med ri stedet for x+y


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2013 af nielsenHTX

hvad er D??


Svar #2
17. januar 2013 af Figes (Slettet)

D er området 


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. januar 2013 af mathon

fordi
                          x = r•cos(θ)
                          y = r•sin(θ)

hvoraf
                          x2 = r2•cos2(θ)
                          y2 = r2•sin2(θ)
og
                          x2 + y2 = r2(cos2(θ)+sin2(θ))
                          x2 + y2 = r2
                       
                 


Skriv et svar til: Problem med integration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.