Matematik

Sandsynlighed

21. januar 2013 af rexden1 - Niveau: Universitet/Videregående

Hejsa,

Hvis nu sandsynligheden for at få succes 1 gang er 85 %, hvordan kan man så beregne sandsynligheden for at det sker fx. 3 gange i træk. Er det ved at gange sandsynlighederne sammen:

Altså: 0,85*0,85*0,85 = 0,61 = 61 %  ?

PÅ forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. januar 2013 af peter lind

Dit forslag er korrekt


Svar #2
21. januar 2013 af rexden1

Mange tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. januar 2013 af 123434 (Slettet)

En anden måde at skrive det på kunne være:

0,85^3=0,61=61%


Skriv et svar til: Sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.