Matematik

Please hjælp!

21. januar 2013 af hejmariab (Slettet)

Hej!

Har i noget tid siddet og kæmpet med nogle matematik opgaver, og jeg håber om I kunne hjælpe mig.

Opgave 1.

Solen skinner fra en blå himmel. Evas skygge er 5:50 m, Eva er 127 cm høj. Et
træ kaster en skygge på 134:3 m
Beregn træets højde.

Opgave 2.

1. I trekant ABC er siden a = 20.0, b = 11.9 og c = 14.3
Færdiggskitsen med kendte mål. Beregn de resterende stykker.

2. I trekant EFG er siden f = 11.9, g = 18.0, den mellemliggende vinkel E er 81.20

- håber at I kan hjælpe mig. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2013 af mette48 (Slettet)

1)

Lav en tegning og sæt de kendte mål på.

Benyt at du har 2 ensvinklede trekanter.

2)

Brug cosinuerelationerne til at finde vinklerne

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#0

Du fik jo hjælp til de samme opgaver i denne tråd

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1294016

Der er ingen grund til at starte en ny tråd med de samme spørgsmål.


Skriv et svar til: Please hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.