Matematik

omskrive til én potens

21. januar 2013 af MANUELLE (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvordan omskriver man til en potens hvis der er flere . for eks ((((3 i anden) i anden) i anden) i anden)  , håber i forstår, ved ikke hvordan jeg ellers skal skrive det.

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2013 af hbhans (Slettet)

Man ganger potenserne: (((3)2)2)2 = 32*2*2 = 38


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. januar 2013 af mathon

 

                                                                     (ap)q = ap•q

       man opløfter en potens til en ny potens ved at beholde roden og multiplicere eksponenterne


Svar #3
21. januar 2013 af MANUELLE (Slettet)

Hvordan er det nu jeg omskriver det her stykke til en potens: 3^2•3^2•3^2•3^2


Svar #4
21. januar 2013 af MANUELLE (Slettet)

Tak skal i have for svarene :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. januar 2013 af mathon

 

                                                                       (32)4 = 32•4


Skriv et svar til: omskrive til én potens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.