Matematik

Procentregning

21. januar 2013 af 2g,eren (Slettet)

I perioden 1988-1999 steg medlemstallet i Danmarks Cykle Union med god tilnærmelse med 12,4% om året. I 1988 var DCU's medlemstal 5389

Så:

1988 = 5389 medl.

1989 = 5389 + 12.4% Hvordan regner jeg det ud? :(

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

I 1989 er det så 5389·(1 + 0,124) = ...


Svar #2
21. januar 2013 af 2g,eren (Slettet)

1990 er det så: 5389* (2 + 0.124)?


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Nej. Det er så 5389·(1 + 0,124)·(1 + 0,124) = 5389·(1 + 0,124)2 .


Svar #4
21. januar 2013 af 2g,eren (Slettet)

1991 = 5389 * (1 + 0.124) 3 ??


Skriv et svar til: Procentregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.