Matematik

Finde den procentvise stigning!! Hjælp

22. januar 2013 af unknownn (Slettet) - Niveau: C-niveau
En størrelse vokser med 7,6% om året. Beregn den procentvise stigning over 2 år...


Tjek vedlagt billede
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2013 af SuneChr

Kald størrelsen, nu, x  og om to år x2

x2 = x0·1,0762

%-vis stigning     100%·(x0·1,076 - x0) / x0   =  100%·(1,0762 - 1)


Svar #2
22. januar 2013 af unknownn (Slettet)

Eller siger man
r1år=7,6=0,076
F1år=0,076+1=1,076
F2år=1,076*1,076=1,1577
r2år=1,1577-1=0,1577


Svar #3
22. januar 2013 af unknownn (Slettet)

#1
Tak for svaret! Det hjalp meget :)

Skriv et svar til: Finde den procentvise stigning!! Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.