Kemi

beregning af enhed

22. januar 2013 af loreall (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejj Folkens 

jeg har brugfor jeres hjælp med enhederne. 

 

(0.6 g/L)/(1 g/L)=0,6 g/L 

 

Jeg vil gerne have det i kun gram. Hvordan laves det om. plss hjælp


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. januar 2013 af mathon

 

                                      rumfang  •   massefylde  =  masse

enheder                              L        •         (g/L)      =     g


Svar #2
22. januar 2013 af loreall (Slettet)

rumfanget er det volumet?


Brugbart svar (1)

Svar #3
23. januar 2013 af jeppehagh (Slettet)

Ja.

1 liter = 1000 cm3


Skriv et svar til: beregning af enhed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.