Matematik

Brøker og tal

25. januar 2013 af amnda (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej,

Hvordan subtraherer man et tal med en brøk?

Eksempel: 1 - 8/45

Har helt glemt det! :O

På forhånd tak :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2013 af mathon

 

               1 - 8/45  = 45/45  -  8/45  = 37/45


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. januar 2013 af mette48 (Slettet)

1 - 8/45 man omskriver tallet til samme brøkdele

1 her er 45 femogfyrrenedele

45/45 - 8/45 =( 45-8) /45 = 37/45


Skriv et svar til: Brøker og tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.