Matematik

Hjælp til matematik opgave

26. januar 2013 af cornpop (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej, jeg ved ikke hvordan jeg skal regne denne opgave. (se vedhæftede billede)

Nogen der kan hjælpe?? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2013 af peter lind

Lav den tegning som foreslået i opgaveteksten. Skyggen, højhuset og strålingen fra toppen af højhuset til enden af skyggen danner en retvinklet trekant, hvor strålingen er hypotenusen. brug reglerne for bestemmelse af sider og vinkler i en retvinklet trekant til at finde svaret


Svar #2
26. januar 2013 af cornpop (Slettet)

Tak for svar, jeg giver mig i kast med det. Havde nok mest bare lige brug for lidt ord til at forklare. Tak for hjælpen :-) 


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. januar 2013 af 123434 (Slettet)

A=10*

a=90*

Du skal finde b

b=90*tan(10)=510,42cm

 

 

 

 

 


Skriv et svar til: Hjælp til matematik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.