Matematik

Differentier funktionen

27. januar 2013 af simonlinn (Slettet) - Niveau: B-niveau

er det her rigtigt?:

 

f(x)= -2 * ln(x) + 2e-4x + 3x4,1

f'(x)= -2 * ln(x)' + 2 * (-4x)' + 3*(x4,1)

f'(x) = 2 * ln(x)' + 2*-4x*e-3x + 3 * 4,1x3,1

Hvad nu?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2013 af peter lind

du mangler et ' på det sidste led i anden linje(formodentlig blot en forglemmelse) ellers er det godt nok til dette punkt. Den næste linje går helt gal. Du kender ikke de afledede af de elementære funktioner godt nok. Du kan se en tabel over dem på http://ga.randers-hf-vuc.dk/matlex/diff.html#skema


Svar #2
27. januar 2013 af simonlinn (Slettet)

tusind tak.. Jeg prøver igen.


Skriv et svar til: Differentier funktionen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.