Matematik

grundfledens areal af en firkant

27. januar 2013 af NeedHelpPlz (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hej alle.

opg jeg ikke kan finde ud af

grundfledens areal af en firkant

H=3     B=2      L=5  cm


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Grundfladen er her et rektangel med siderne B og L . Benyt formlen for arealet af et rektangel.

Arealet af en almindelig firkant findes ved at dele den op i to trekanter.


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. januar 2013 af peter lind

Arealet af en firkant er længde*bredde


Svar #3
27. januar 2013 af NeedHelpPlz (Slettet)

tak for hjælpen


Skriv et svar til: grundfledens areal af en firkant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.