Matematik

Beregn højden

28. januar 2013 af johannehanse (Slettet) - Niveau: B-niveau

Find højden h af en isvaffel, der rummer 2dl is og har radius r=3

Jeg ved, at vi skal bruge denne formel: V=1/3*π*r2*h

Hvordan isolere jeg h? 

På forhånd tak for hjælpen :-) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2013 af rlkluver (Slettet)

h=v/(1/3*pi*r^2)


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. januar 2013 af d0pin (Slettet)

DU dividerer bare med 1/3*π*r2 på begge sider.

Så står du h = V/(1/3*π*r2) :-)


Svar #3
28. januar 2013 af johannehanse (Slettet)

Tak :-)


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. januar 2013 af SuneChr


Skriv et svar til: Beregn højden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.