Matematik

Bestem Arealet af M

28. januar 2013 af BoletteDC (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal bestemme arealet af M uden hjælpemidler i det vedhæftede billede

Jeg har simpelthen ingen idé om hvordan man skal gøre det.. 

Håber nogen kan hjælpe mig

Vedhæftet fil: 3.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Beregn

A(M) = 03 f(x) dx


Svar #2
28. januar 2013 af BoletteDC (Slettet)

#1


Beregn

A(M) = 03 f(x) dx

 

Jeg må ikke bruge hjælpemidler


Brugbart svar (1)

Svar #3
28. januar 2013 af jnl123

 

∫ -x^2 + b*x dx = -1/3*x^3 + 1/2*b*x^2


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Jeg går ud fra at du kender forskriften for funktionen f(x). Hvis f(x) er et polynomium af 2. grad, har det formen

f(x) = a·x·(x - 3) = ax2 - 3ax ,

hvor a < 0 . Indsæt det i integralet for A(M) .


Skriv et svar til: Bestem Arealet af M

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.