Matematik

Højden af en trapez

29. januar 2013 af cillebaek (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg har lige et spørgsmål 

hvordan finder man højden af en trapez? 

Jeg har formlen A=1/2*h*(a+b) 

Jeg ved a=4, b=6, A=20 

Men hvordan får jeg lige vendt den her ? 

Tak på forhånd :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Isoler h af udtrykket for A. Gang med 2 på hver side, og divider med (a+b) på hver side.


Svar #2
29. januar 2013 af cillebaek (Slettet)

Jeg ender med at få det til 5 kan det passe ? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. januar 2013 af jnl123

20 = 1/2*h*(4+6)

gang med 2 på hver side

40 = h*(4+6)

divider med (4+6) på hver side

40/10 = h

og

? = h


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. januar 2013 af exatb


Svar #5
29. januar 2013 af cillebaek (Slettet)

arh på den måde :D tak 


Skriv et svar til: Højden af en trapez

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.